Pár otázok práve pre Vás

21. februára 2014, Mário Špilberger, Nezaradené

Milí blogeri. Týmto príspevkom by som Vás chcel poprosiť o spoluprácu všetkých vlastníkov blogu. Áno, presne Vás. Chystám sa na prijímacie skúšky na nitriansku žurnalistiku a rozhodol som sa že si chcem pripraviť rozhovor s nejakým zaujímavým blogerom na internete. Každý si myslí, že na toto naše blogovisko prináša niečo zaujímavé… Tak prečo to neprezentovať pred prijímacou komisiou alebo pred návštevníkmi blogu?

 

ODDYCH AKO Z ROZPRÁVKY? ČÍTAJTE VZDUŠNÉ ZÁMKY! www.mariospilberger.blog.pravda.sk

 

Je mi jedno či ste začiatočník, či ste publikovali dva články alebo ste tu už od založenia Pravdovského blogu; či sa špecializujete na zábavné alebo publicistické blogy.. Neberte to, prosím, že si chcem odkrojiť z Vašich nápadov. Ide čisto o pracovnú spoluprácu. S Vaším súhlasom by som rozhovor zverejnil aj na blogoch ale inak by to bolo na čisto pracovné účely.

 

Bolo by ideálne, keby ste z okolia Banskej Bystrice, aby nevznikol problém s dochádzaním. Bola by to práca odhadom na hodinu a pol vrátane všetkého.

 

Myslím, že ide o typ zaujímavej spolupráce a môžeme tým posunúť aj slovenské blogovanie bližšie ľuďom. Samozrejme, vieme sa dohodnúť aj na istej sume, samozrejme, ak to budete vyžadovať.

 

Ak máte seriózny záujem o spoluprácu takéhoto typu, určite sa ozvite (nemusíte práve v komentároch, možno práve na e – mail mario.spilberger@gmail.com).

 

Čas a miesto nahrávania rozhovoru je na našej dohode, no viem sa Vám prispôsobiť.

 

Budem rád ak sa ozvete práve Vy a už teraz sa teším na našu možnú spoluprácu